Hethuisanubisdeoriginelecast.jouwweb.nl

Afl. informatie

Maandag 20-08-2012: afl. 392

Victor heeft de volle aanval ingezet, Marijke zal ervan lusten. Sofie heeft ook de aanval ingezet, maar Mick geeft de strijd niet op en is vastbesloten te winnen met zijn schoolkrant. De club treft voorbereidingen voor het oproepen van de geest van Anchesenamon. Er moet nogal wat gebeuren voordat je een spook in je huis kan uitnodigen!

Afl. 393

Sofie denkt dat ze eindelijk de primeur heeft voor haar schoolkrant maar niets is minder waar. Het spookt in het Huis Anubis! Victor is aan het belletje trekken en maakt Marijke helemaal gek. Appie wordt achterna gezeten door een geest en kan zich nergens verstoppen. Appie krijgt een cadeau van Anchesenamon, maar heel blij wordt hij er niet van.

Dinsdag 21-08-2012: afl. 394

Sofie haar primeur voor de schoolkrant gaat helemaal mis en ze komt erachter dat Mick hier achter zit. Appie denkt dat hij vervloekt is en Danny gelooft nu ook in spoken. De club probeert de Traan terug te krijgen, maar Danny komt niet uit zijn schuilplaats. Door het gegil van Danny komt Victor op een idee. Als Marijke de deur opendoet, staat ze oog in oog met een oude bekende.

Afl. 395

Sofie zit met haar handen in het haar, wordt Mick’s schoolkrant dan toch beter? De tijd begint te dringen voor Noa, de Club moet de Traan zien terug te krijgen, maar Danny zit verstopt. Victor jaagt Marijke de stuipen op het lijf. Of heeft Marijke hem door? Er wordt één spook ontmaskerd en het huis uitgestuurd.

Woensdag 22-08-2012: afl. 396

Danny wordt belaagd door Anchesenamon en is doodsbang. De club heeft nog maar één idee om de Traan terug te krijgen. Dit moet lukken! Appie haalt zijn Ghostbuster spullen weer eens uit de kast en maakt zich klaar voor de strijd. Sofie ziet de schoolkrant helemaal niet meer zitten. Maar Mick des te meer.

Afl. 397

Sofie is ten einde raad en begint nu zelfs vuile trucjes uit te halen om Mick niet te laten winnen met de schoolkrant. Het lukt Amber om de Traan weer in handen te krijgen en de club viert de overwinning. De Gouden Cobra slaat weer toe. Jeroen wordt woedend als hij hoort dat Noa nog niet gered is. En wat is Victor in hemelsnaam van plan?

Donderdag 23-08-2012: afl. 398

Sofie houdt zich groot, maar zit compleet in de nesten en schuwt nu zelfs inbraak niet. Heeft Marijke nou de Traan gekregen van Victor? De club wil wel even weten wat Victor van plan is en wordt aangenaam verrast. De club roept de geest van Anchesenamon op en krijgt een afschuwelijke opdracht.

Afl. 399

Eeuwige schoonheid voor Marijke? Eerder eeuwige lelijkheid… Marijke krijgt telefoon en bezoek van een geheimzinnige heer. Weet hij soms meer van de traan? Sofie heeft ingebroken bij de sporter Van Der Knoest en die is daar niet bepaald blij mee. Robbie wordt ongerust, waar blijft Sofie?

Vrijdag 17-08-2012: afl. 400

Sofie’s situatie bij Van Der Knoest thuis wordt steeds dreigender. Komt ze daar ooit nog weg? Marijke vertelt de geheimzinnige heer over de Traan, de club hoort het met afgrijzen aan. Net voordat Jeroen belangrijke informatie wil vertellen wordt de verbinding verbroken. Wat moeten ze nu? Marijke hoort dat Victor’s Traan nep was en neemt een ernstig besluit.

Afl. 401

Mick heeft een nachtmerrie over Sofie en gaat er samen met Robbie op uit om haar te redden. Door alle commotie is het heel onduidelijk: wie heeft nou de Traan? En dat terwijl Jakob vastberaden is om de Traan te pakken te krijgen. De club wordt van alle kanten ingesloten, ontsnappen is onmogelijk…

Afl. 402

Mick begint zich ondertussen flink ongerust te maken over Sofie. Is ze echt in huis bij Van Der Knoest? Jakob krijgt de Traan in handen. Is dit het einde voor Noa? Marijke begint door te krijgen dat Jakob haar bedrogen heeft maar kan hem niet bereiken. Jeroen is op weg terug naar huis. Maar zal hij nog op tijd zijn om Noa te redden? 

Afl. 403

Jeroen komt met belangrijk en schokkend nieuws over Amneris. Terwijl Mick en Robbie een reddingsactie op touw zetten, blijkt sporter Van Der Knoest heel iemand anders te zijn, maar daar is Sofie alleen maar heel blij mee. Jakob en Matthijs wachten op het ontwaken van Rosa, maar hoe moet het dan met Noa?

Afl. 404

Jakob ontdekt dat de club in zijn huis is maar laat niemand meer tussen hem en zijn vrouw Rosa komen! Mick en Robbie’s reddingsactie leidt nergens toe, maar Sofie wordt wel gered en de schoolkrant ook! Victor is Marijke zat en wordt weer de baas. Nienke brengt eindelijk het licht in duistere tijden. Zal alles goed komen?