Hethuisanubisdeoriginelecast.jouwweb.nl

Over Seizoen 3 Deel 1

Nadat de Club in Egypte is geweest om de Graal terug te brengen, denkt Nienke dat de vloek tot rust is gekomen. Maar het kwaad in Het Huis Anubis is wakker geworden en Sarah probeert Nienke te waarschuwen in haar dromen. Wat Nienke niet weet is dat Appie een geheimzinnig kistje heb meegenomen uit de Tombe. In dit Kistje zit een mini versie van Het Huis Anubis verborgen. Als Appie het onderzoekt, gebeuren er vreemde dingen in Het Huis Anubis. Ook krijgen de Clubleden allemaal een visioen over Noa die ernstig ziek is en om hulp roept. De enige manier om haar te redden is om op zoek te gaan naar de traan van Isis. Maar de Club is niet de enige. 

Nienke is boos op Appie en denkt dat hij het kwaad heeft wakker gemaakt door het ksitje te stelen. Maar niets is minder waar. Ewout Winsbrugge Hennegouwe heeft het kistje met kwaad achtergelaten in de Tombe. Want het mini huisje hebben ze nodig om de doorgang te vinden naar een geheime gang waar de traan van Isis verborgen ligt. 

Om de traan te vinden moeten ze de barre tocht van Isis afleggen. Een pad vol gevaarlijke opdrachten waar ze niet zomaar ongeoefend doorheen kunnen. Maar Victor heeft een gevaarlijke helper die niet rust voor hij de traan vindt. En ook Patricia heeft geheimzinnigen contacten. Door een schuld van Robbie te betalen, komt Patricia in grote problemen en staat ze opeens oog in oog met een grote bekende. Niemand minder dan Zeno Terpstra wil de traan van Isis om zijn eigen leven te redden en Patricia kan geen kant op. Als het visioen van Noa vaker verschijnt, ontstaat er ook nog eens onenigheid in de club waardoor de opdrachten in de gang niet altijd even goed gaan. 

Als Appie in zijn eentje de barre tocht van Isis aflegt om indruk te maken op Amber, raakt hij in de ban van een duistere vloek. Waar is Appie gebleven?