Hethuisanubisdeoriginelecast.jouwweb.nl

Over Seizoen 2 Deel 1

De vriendschap tussen Nienke en Fabian is er na de kus niet echt gemakkelijker op geworden. En het wordt nog lastiger als iedereen en alles er van wil weten. Als Patricia wilt gaan slapen ontvangt ze opeens een sms-je van een oude bekende. Wie is toch die J...? Intussen krijgt Victor belangrijke informatie te horen over Zeno Terpstra. Heeft de Club er wel goed aan gedaan om Victor op een ander spoor te brengen?

Op school komt een nieuwe leerling de klas binnen. Patricia valt achterover van verbazing. Is dit echt of droomt ze? Er hangt op school een advertentie met een nieuwe vacature met daarin een nieuwe Docent Geschiedenis. Amber schrikt hier enorm van, gaat Jason haar verlaten? Jeroen komt ondertussen steeds dichter bij de schat. Bewaakt iemand nog de graal of krijgt Jeroen vrij spel...?

Er ligt overal door het huis zand verspreid. Is dit een van de tekens? Is het zand de weg van de geheime wand? Jeroen voelt zich weer even helemaal de oude, totdat hij weer terug in bed ligt. Wie komt er onverwachts een bezoekje aan hem brengen? Trudies keukenrituelen lopen behoorlijk uit de hand. Is ze nog steeds met geestenuitdruivingen bezig? Kan Jeroen haar kalmeren of worden haar waanidëëën erger.

De Club kan het niet geloven als ze oog in oog staan met een zeer oude egyptisch geheim. Fabian ontdekt oude Hiëroglieven en wil deze zo snel mogelijk ontcijferen. Appie confronteerd Jeroen met een groot geheim maar wie luister de Club van de oude Wilg af?Ondertussen vindt Fabian een kaart van het huis. Weet Victor soms iets van de geheime kamer? Amber kan aan niks anders denken dan aan de geheime kamer. Als niemand kijkt gaat ze de kelder in om de volgende opdracht te bekijken, maar was dit nou wel zo slim...?

Een onbekend meisje verschijnt opeens in het huis anubis. Patricia daagt de nieuwe uit voor een spannende Truth or Dare opdracht. Appie komt er achter dat ze egyptische dominostenen nodig hebben voor het volgende raadsel. Jeroen verbrandt zijn hand aan het medalion. Zou de vloek in werking zijn als hij een dreigbrief in zijn kluisje vindt? Wordt hij angstig... Wie houdt hem toch in de gaten? Fabian schrikt van het diefstal van de dominostenen. Zal hij de Club in bescherming nemen of neemt hij een ander besluit?

De clubleden zijn geschokt als ze merken dat het perkament weg is. Ze moeten die nacht gelijk terug naar de kelder. Als ze bezig zijn met de volgende opdracht worden ze opeens verrast... Zou Victor dan eindelijk de geheime kamer hebben gevonden? De club is in paniek, overal is rook, ze moeten snel uit de geheime kamer. 

Als de huis anubis bewoners op kampeertrip gaan komt er opeens een oude bekende de bus in stappen. Is dit allemaal bedacht en opgezet om de Club dwarts te zitten, of zien ze spoken? Als ze later door de bossen wandelen glijdt Nienke opeens naar beneden. Fabian en Amber zijn in paniek maar eenmaal beneden is er geen spoor van Nienke te bekennen. Zijn ze haar nu echt kwijt? Is ze echt naar beneden gevallen of is er meer aan de hand? is de ontknoping nabij?