Hethuisanubisdeoriginelecast.jouwweb.nl

Over Seizoen 3 Deel 2

Arme Appie is zichzelf niet en niemand gelooft dat hij vervloekt is in de geheime gang. Amber geeft Appie gelukkig een kans om zichzelf te bewijzen. Nienke en Fabian komen erachter dat Noa nodig is om de volgende proef te volbrengen maar ze zijn niet de enige. Ook Zeno en Rufus zitten achter haar aan. Tijdens de schoolmusical is Noa plotseling verdwenen.

Nienke krijgt de schrik van haar leven als ze niet alleen Noa maar ook Fabian bewusteloos aantreft in de hal van Het Huis Anubis. Waarom heeft Noa rode handen? Wat betekent het Cobrateken op de vloer? En wat verbergt Patricia aan de rest van de Clubleden?

Alle bewoners zijn intens verdrietig als ze afscheid moeten nemen van Fabian. Nienke wil niet meer doorgaan met de zoektocht naar de traan van Isis en mist haar vriendje. Maar als Jeroen hoort dat de club weet dat er iets ergs met Noa staat te gebeuren, wil hij de traan van Isis vinden voor het te laat is. Hij komt erachter wat Patricia verzwijgt en dwingt haar het huisje terug te halen bij Zeno Terpstra. Maar het enige wat ze daar vinden is het mystrieuze Cobrateken.

Ondertussen komt Mathijs in het Huis wonen en verdwijnt Patricia spoorloos. De club krijgt hulp van ee geheimzinnige helper. Maar ze zijn niet de enige met hun doektocht naar de traan. Victor wordt steeds gevaarlijker en wat is het genootschap van Achesenamon.? Wat willen zij van Noa? En weten zijn soms meer over Fabian?

De clubleden gaan dapper de laatste proef tegemoet. Maar als ze de traan van Isis vinden, is Noa verdwenen en krijgt Nienke schokkend Nieuws.