Hethuisanubisdeoriginelecast.jouwweb.nl

Anubis Personages

Soms zie je bij sommige personage's geen foto. Als je die niet ziet dan moet je de pagina even opnieuw laden.

Nienke Martens

Nienke is in het begin van de serie de nieuwkomer van het internaat. Door haar verlegenheid en geheimzinnige voorkomen zorgt ze voor een hoop opschudding als ze hier arriveert. Een derde bron van al deze opwinding is het feit dat Nienke volgens sommigen in het internaat de plaats van Joyce 'overnam'. Ze werd dan ook sterk door de anderen op de proef gesteld. Nienke wordt later door de anderen op het internaat wel geaccepteerd, maar dit komt vooral door haar prettige persoonlijkheid.

Ze heeft haar beide ouders op jonge leeftijd verloren en woonde eerst bij haar oma, maar moest later naar het internaat, omdat haar oma naar een bejaardentehuis moest in verband met haar gezondheid. Ze is heel verlegen en is verliefd op Fabian, met wie ze later in de serie een relatie krijgt. Als ze hoort dat hij dood is (iets wat in werkelijkheid niet het geval is), is ze zo van slag dat ze met de Geheime Club van de oude Wilg wil stoppen. Nienke en Amber zijn beste vriendinnen en ze deelden ook eerst een kamer, maar sinds de verandering van kamers slaapt ze met Patricia op één kamer.

Nienke is de eerste die met het mysterie van de graal in aanraking kwam door Sarah. Ze richt ook samen met Fabian en Amber de Club Van De Oude Wilg op. In seizoen 4 moest ze de traan (het zoontje van Amneris) aan Anchesenamon geven en haar leven geven. Daarna kwam ze in de geestenwereld en zei Amneris dat de vloek opgeheven was, en dat haar leven geven de enige oplossing was om Noa en Rosa te redden. Daarna werd ze met Noa wakker, en kwam Rosa uit de sarcofaag.

 Amber Rosenbergh

 Amber Rosenbergh

In de derde film is ze jaloers op Appie zijn nieuwe vriendin, ze is namelijk zelf verliefd op Appie. Op het einde van de film worden Appie & Amber eindelijk een koppel. Ze is een superberoemd model en ze heeft een muziekcarrière en ook een modelcarrière, ze is het gezicht van een Honingcampagne, verkleed als een bij doet ze promotie. 

Amber is het mooie populaire meisje uit het huis Anubis. Haar vader heeft haar altijd alles gegeven wat ze wilde, maar toch is ze niet verwend geworden. Amber is niet echt de slimste van het huis. Ze is zo zeer impulsief en doet dingen altijd direct, zonder dat ze erover na heeft gedacht. Dat brengt haar vaak in vreemde situaties. Ze is ook heel erg ijdel en haat het als er ook maar een klein vlekje in haar kleding zit.

Ze zegt soms dingen waarvan ze de betekenis niet eens weet zoals: 'Commandeer je hondje en blaf zelf.' Amber heeft de meest vergezochte fantasieën en maakt van alles iets bijzonders. Voor haar is het mysterie dan ook behoorlijk fascinerend; een soort hoofdrol in haar eigen avonturenfilm. Ze weet ook vaak wie te vertrouwen is en wie niet.

Amber krijgt met Nienke een eerste echte vriendin in haar leven. Nienke (Loek Beernink) heeft soms dromen over Sarah die ze best wel eng vindt, Amber probeert haar dan gerust te stellen en zegt dat het aanwijzingen zijn, wat vaak ook zo is. Amber doet ook enorm haar best om Nienke te troosten met Fabian die "overleden" is. Amber is ook de enige die twijfelt of Fabian wel echt dood is, waardoor ze als eerste in contact komt met de geheimzinnige arts. Ze ontdekt dat de arts en Matthijs samenwerken en tot het genootschap van Anchesenamon behoren. Ze hoort bij de Club van de Oude Wilg en was het derde lid, ze trad toe tot de club na Fabian. Ze probeert de Club te helpen, iets wat haar vaak onbewust lukt, omdat ze per ongeluk iets zegt waar de club mee verder kan. Ze sliep eerst op dezelfde kamer als Nienke, maar nu de kamers zijn verwisseld slaapt ze op de zolder, wat ze behoorlijk eng vindt. Ter geruststelling houdt Appie haar soms gezelschap. Amber kan het heel goed vinden met Appie, ze is dan ook de eerste die de "nieuwe" Appie gelooft.

 Fabian Ruitenburg

In de derde film is het uit met Nienke. Fabian probeert samen met de rest van de club Appie te redden. Fabian is een archeoloog die vooral Germaanse opgravingen doet. Hij wordt goed betaald door zijn job. Op het einde vormt hij toch terug een koppel met Nienke.

De slimme 'studiebol' met een zachtaardig karakter, die bijna als enige helemaal zichzelf is. Hij is erg wijs voor zijn leeftijd, zeer goed in abstracte vakken en hij ziet altijd als eerste de achterliggende betekenis. Als Nienke op school komt wordt hij ook voor het eerst verliefd. Ze krijgen later een relatie met elkaar. Door zijn verliefdheid raakt Fabian ook betrokken bij het mysterie, waarschijnlijk meer dan hij werkelijk wil. Hij heeft krullend haar en blauwe ogen.

In de laatste aflevering van seizoen 3 deel 1 raakt Fabian in coma. In deel 2 gaan Nienke, Amber, Appie en ook Mick en Joyce samen naar het ziekenhuis. Ze krijgen te horen dat Fabian overleden is, maar ondertussen verschijnen er beelden van de mysterieuze arts (uit de eerste afleveringen). Hij gaat met een brancard waar Fabian op ligt, naar buiten en rijdt met de ambulance weg. De mysterieuze arts probeert een gif, dat per ongeluk aan Fabian was toegediend, uit hem te halen, om het te gebruiken voor Noa, voor wie het bestemd was. Matthijs helpt Fabian ontsnappen maar eerst moet Fabian beloven dat hij zal terugkeren naar de villa. Ondertussen woont hij weer in Het Huis Anubis alleen dan onder de naam "Berend". Alleen Nienke, Amber, Appie, Jeroen, Mick en Trudie weten dat hij Fabian is. Sinds Matthijs hem de sleutels van het luik in de kelder heeft gegeven hoefde hij echter niet meer terug te komen. Jakob had hier ook geen problemen mee.

 Mick Zeelenberg

Mick is een jongen die heel veel sport. Hij is dan ook gespierd en slank. Hij houdt vooral van surfen, skateboarden en snowboarden. Mick wordt door meisjes gauw als knap gezien en weet dit ook, hoewel hij zich er niet zoveel van aantrekt; hij is dan ook heel nuchter. Hij is de kamergenoot van Fabian.

Mick heeft een jonger zusje dat blind is. Hij wil dokter worden om haar van deze blindheid af te helpen. Desondanks wil hij niet dat iemand dit weet. Mick is een jongen die zich niet gauw bindt, hoewel hij toen het huis Anubis net begon wel een relatie had met Amber. Nadat Amber niet is komen opdagen op een afspraakje dumpte hij haar en kreeg hij een relatie met Mara. Maar Mara ging terug naar Dubai. Op dit moment heeft hij een relatie met Joyce. Samen met Joyce en Kleine Robbie redt hij het dorp van oom Ibrahim en zorgt hij ervoor dat Van Swieten directeur blijft op de school. Maar Joyce is samen met Patricia vertrokken naar Amerika. 

Als Sofie in het huis komt wonen, wordt hij echter op haar verliefd. Dit is wederzijds maar ze weten het niet van elkaar en doen alsof ze elkaar enorm haten. In de laatste aflevering vormen ze uiteindelijk een koppel.

 Jeroen Cornelissen

Jeroen is een yup. Sinds zijn vader in de gevangenis zit wegens grootscheepse fraude, is Jeroen veranderd in een vervelend manipulatief persoon. Hoe meer mensen hij tegen elkaar kan opzetten, hoe leuker hij het vindt. Met Appie vormt hij een duo. Jeroen is ook bij het geheim betrokken, maar hoort sinds kort bij de Club van de Oude Wilg.Hij was verliefd op Mara maar omdat Mara met Mick verkering had zei hij dat niet. Op het afscheid feestje van Jason zoent Mara Jeroen. Hij is er in terechtgekomen door Zeno Terpstra. Nu Zeno in coma ligt wordt hij door iemand anders gedwongen mee te doen, namelijk Wolf/Raven. Later wordt hij verliefd op Noa. Waarschijnlijk mede hierdoor bedriegt hij Wolf/Raven en gaat bij de club van de Oude Wilg . Op het einde van het tweede seizoen ziet hij zijn vader terug als vrij man. Hij is vrij door een advocaat die Noa voor hem heeft geregeld. Jeroen is heel bezorgd om Noa. Wanneer de club hem vertelt over het visioen doet hij er alles aan om de traan te vinden voor Noa.

In seizoen 4 sterft Zeno Terpstra, maar hij heeft een videoboodschap achtergelaten voor de club. Jeroen moet van Zeno naar Egypte. 

In de tweede film van Anubis zit Jeroen nog steeds in Egypte. In de derde film komt hij terug en zien we dat Jeroen een louche zakenman geworden is. Hij verkoopt namelijk gestolen schatten uit Egypte (die hij mogelijk in seizoen 4 heeft gestolen). Ook is het uit met Noa. De club heeft zijn hulp nodig en hij besluit om mee te helpen.

 Noa van Rijn

Noa duikt plots op als Mara (Liliana de Vries) weg is gegaan uit Het Huis Anubis. Ze is stijlvol in haar kleding en alles wat ze aantrekt is net anders dan anders en onbedoeld trendsettend. Noa is een afstammeling van Amneris. Eigenlijk draagt ze de naam Fazia, prinses van Egypte, maar na de dood van haar ouders heeft een oude sjeik haar geadopteerd en de naam 'Noa' gegeven. Noa laat zich niet intimideren door de anderen in het huis en ook niet beïnvloeden. Noa is dol op rommel, ze kan dan ook niets weggooien. Zelfs kapotte dingen sleept ze mee, want aan alles is ze gehecht.

In het huis krijgt Noa een bijzondere band met Jeroen, hij is de eerste jongen die ze echt toelaat. Ze sliep op de zolder, maar nu slaapt ze met Joyce op de kamer. Noa is ook de uitverkorene. Ze loopt een enorm gevaar als de club de opdracht niet vervult in de geheime gang onder het huis. Noa heeft een relatie met Jeroen (Sven de Wijn), ze vindt alleen wel dat Jeroen overbezorgd om haar is.

De vloek van Achesenamon is opgezet door de vrouw van Toetanchamon. Toetanchamon had een geheime liefde: Amneris. De vrouw van Toetanchamon wist hiervan en zette een onsterfelijke groep op. Het doel van deze groep was de bloedlijn van Amneris te vernietigen.

Ze is ontvoerd door de vader van Mathijs die haar de laatste druppel gif wil toedienen. Ze lag in de villa waar Fabian ook lag. Als het gif aan Noa toegediend wordt is ze nog niet verloren, want als Jeroen in Egypte alle papyrussen vindt, kunnen ze Noa nog redden.

In de finale van seizoen 4 geeft Nienke een leven voor Noa en wordt ze weer wakker. 

In de derde film, die zich twee jaar na de finale en tweede film afspeelt, weten we dat Noa en Jeroen géén koppel meer zijn.

 Appie Tahibi

Appie is een slungelige wat raar uitziende jongen die iedereen de stuipen op het lijf jaagt met zijn obsessie voor horrorfilms. Een jongen die niets opheeft met regels en gezag. De leraren voor de gek houden door met een bebloed gezicht door de school te lopen of de gang bekliederen met tomatensaus. Hij neemt het mysterie eerst niet serieus en maakt de andere bewoners er bang mee, totdat hij er zelf mee te maken krijgt. Appie is lid van De Club Van De Oude Wilg sinds seizoen 1 deel 2. Appie slaapt met Jeroen op een kamer, en ze zijn 'beste' vrienden. Sinds Appie in de geheime gang is geweest en het artefact heeft aangeraakt, is hij totaal veranderd in een nieuwe Appie. De nieuwe Appie wordt door Kevin Wekker gespeeld.

 Mara Sabri

Mara is een stil meisje en heeft liever geen mening over dingen. Ze is slim en houdt van leren. Mara zorgt ervoor dat de groep bij elkaar blijft. Ze is in seizoen 2 vertrok ze naar Dubai naar haar ouders, samen met haar tweelingzus Yasmine. Yasmine was eerst even bij hun in huis als verrassing voor Mara van Joyce en Patricia. Mara was een bewoner van het internaat. Yasmine noemt Mara ook wel Maya, en Yasmine noemt haar eigen Yaya.

Joyce van Bodegraven

Toen Nienke in Het Huis Anubis kwam was Joyce ineens verdwenen. Haar beste vriendin Patricia had hier de grootste moeite mee. In het tweede deel van Het Huis Anubis is Joyce echter teruggekomen. Joyce is een lief, knap en vrolijk meisje. Iedereen kan goed met haar overweg en het komt zelden voor dat iemand haar niet mag. Joyce houdt van weddenschappen en krijgt een relatie met Mick. Zij zijn de enigen die niks van het geheim afweten. Samen met Mick organiseert ze ook een veiling om Meneer Van Swieten en het dorp van Oom Ibrahim te redden. In het vierde seizoen krijgt Patricia een brief waarin staat dat zij en Joyce zijn aangenomen op een High School in Amerika. Eerst willen ze niet gaan, maar ze besluiten later toch te gaan.

Joyce & Patricia keren voor een maand terug in de zomervakantie om bij hun vrienden van het huis Anubis te blijven in De Wraak Van Arghus, de tweede anubis-film. Hierin probeert Joyce Patricia te kalmeren aangezien Robbie verdwenen is. Joyce ziet ook voor de eerste keer Mick & Sofie samen en is er nog steeds kapot van. Na de tweede film keert ze met Patricia terug voor een nieuw schooljaar in Amerika. In de derde film doet ze nie mee, aangezien dat ze nu in Amerika woont.

Patricia Soeters

Patricia is een bemoeial met een grote mond waar niet mee te spotten valt. Ze is wel heel aardig als je eenmaal vrienden met haar bent. Ze heeft veel over voor haar vrienden, vooral voor haar plots verdwenen vriendin Joyce. Patricia kenmerkt zich door haar uiterlijk dat dagelijks verandert. Ze heeft een harde jeugd gehad en dat is duidelijk te merken. Patricia is zeer aanwezig te noemen. Patricia vertrouwde Nienke eerst niet maar later worden ze beste vriendinnen en mag Patricia zelfs bij de Club van de Oude Wilg. Rufus is haar vijand. Ze sliep eerst met Mara op de kamer, maar toen Joyce terugkwam ruilde Mara met Joyce. Nu zijn de kamers weer veranderd en slaapt ze met Nienke op de kamer. In seizoen 3 deel 2 heeft ze de club opgebiecht over haar verraad. Bij het kasteel van Zeno verdween ze spoorloos, maar helpt de Club van de Oude Wilg als een "Geheime helper". Patricia komt terug in seizoen 4. En ze zorgt er voor dat de vader van Victor de traan niet te pakken krijgt. Patricia krijgt een brief waarin staat dat zij en Joyce zijn aangenomen op een High School in Amerika. Eerst willen ze niet gaan, maar ze besluiten later toch te gaan.

Nevenpersonages:

Victor Emanuel Rodenmaar Junior

Victor is de oprichter en conciërge van het internaat. Victor wil zelf de schat van Anubis vinden en daarom houdt hij ook de Club van de Oude Wilg goed in de gaten. Hij is dan ook meestal de grootste vijand van de club. In het laatste seizoen helpt hij de club echter. Victor draagt meestal een lichtblauwe jas en praat tegen zijn vogel Corvuz in zijn kantoor. Corvus is een opgezette zwarte raaf (Corvus is Latijn voor raaf). Elk seizoen wordt hij iets minder gemeen. Hij heeft één zus, Marijke, die in seizoen 4 te zien is. Hij is ook te zien in de 2 Crossovers van Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard. Hierin verkoopt hij het huis aan Kai voor veel geld.

Trudie

Trudie is de huisvrouw in Het Huis Anubis. Zij zorgt voor de kinderen. Ze doet de huishoudelijke klusjes in huis, zoals koken en schoonmaken. Trudie is altijd heel aardig. Trudie gelooft sterk in spiritualiteit. In de tweede serie is zij een tijdje weg op vakantie omdat ze denkt dat het spookt in Het Huis Anubis (wat waar is). In het derde seizoen proberen Noa, Jeroen en Appie de 'perfecte man' voor Trudie te vinden. Als ze denken hem gevonden te hebben, ontdekt Noa de vreselijke waarheid en blijft Trudie 'manloos' achter. Trudie komt goed overeen met Noa en ontfermt zich dan ook over haar wanneer ze ziek wordt. Ze kan Victor niet uitstaan maar noemt hem toch stiekem 'mijn lieve brompot'. Trudie is voor de bewoners wat Corvuz is voor Victor. De bewoners kunnen steeds bij haar terecht voor raad. Trudie is getrouwd met de oom van Appie, Ibrahim. Hij moest echter de dag na de bruiloft al terug naar Marokko, waarmee ze het moeilijk mee heeft. Ze mocht daarom ook naar Marokko gaan. De club moest iemand loslaten en dat was Trudie.

Arie van Swieten

Ari van Swieten is de directeur van de school. Hij was lid van het Anubis Genootschap en was in het begin vooral bezig met Joyce en het proces tegen Rufus Malpied. Hij komt erg streng over en houd er van om in het Latijn te praten. Ari zit op dansles met Ellie Van Engelen, met wie hij ook is getrouwd. Ari is ook de vader van "Kleine Robbie" oftewel Robbie Lodewijks (van Swieten). Hij heeft ook nog een tweelingbroer genaamd Harry, die in 3 of 4 afleveringen te zien was.

Ellie van Swieten - Van Engelen

Ellie gaat mee met Trudie naar Marokko om er te helpen met de heropbouw van het dorp van Ibrahim. Ze blijft voor de rest van Seizoen 4 in Marokko en keert dus niet meer terug.

Ellie is de lerares Frans en Nederlands en was lid van het Anubis Genootschap. Ellie is vaak nerveus en heeft een bril op. Ellie zit op dansles met meneer Van Swieten. In de laatste aflevering van het 2e deel van seizoen 2 trouwt ze met hem. In seizoen 4 denkt ze nog altijd dat het heel goed gaat met de schoolkrant, terwijl ze (de redactie) meer ruzie maken dan iets anders.

Jason Winker

Jason was de geschiedenis leraar. Hij was heel populair bij zijn leerlingen. Amber was zelfs verliefd op hem, maar hij was verliefd op Ester. In het eerste seizoen was hij nieuw in de school, daardoor wist hij niets over Joyce. Patricia vertrouwde hem en vertelde hem alles over haar beste vriendin en hoe ze zomaar is verdwenen. Jason ging op onderzoek uit en hij stond op het punt om naar de politie te gaan toen hij merkte dat Ari en Ellie hem wat verzwegen. Hierdoor heeft Van Swieten hem alles verteld over Joyce en zo is hij lid geworden van het Anubis Genootschap. 

Hij is midden in seizoen 2 deel 1 vertrokken van de school naar Ecuador om kinderen te helpen. Wolf (Raven) heeft ervoor gezorgd dat Jason die functie kreeg, zodat hij zijn plek kon innemen en de Club dwars kon zitten.

Esther Verlinden

Esther is de gymlerares en sportmasseur. Jeroen werd in de maling genomen door Mick en Mara. Hij dacht dat Esther op hem verliefd was en zo komt Jeroen in zijn felroze boxershort voor haar te staan als zij zich doucht. In het eerste seizoen is ze heel populair, maar in het tweede seizoen komt ze nog maar zelden voor in de serie. Tevens is ze in het tweede seizoen verantwoordelijk voor de schoolkrant, ondanks het feit dat deze door Patricia, Joyce, Mick en Kleine Robbie wordt bijgehouden. Ze had een goeie band met Jason, en ze waren verliefd. Na het tweede seizoen komt ze er niet meer in voor.

Kleine Robbie/Robert Van Swieten.

Robbert zit een klas lager dan de bewoners van Anubis, en hij komt soms voor, soms om klusjes voor een bewoner op te lossen, en anders voor de schoolkrant (sinds seizoen 2). Zijn bijnaam is kleine Robbie. Van Swieten is zijn vader. Hij wordt verliefd op Patricia en stuurt haar verschillende brieven. Patricia wordt daardoor nieuwsgierig en samen met Joyce zoekt ze allemaal manieren om te weten te komen wie hij is. Later krijgt hij verkering met Patricia. Door de schuld van Rufus denkt Robbie dat Patricia hem niet meer wil en hij maakt het uit. In seizoen 3 heeft hij een grotere rol. Eerst moest hij binnen een week €10.000 zien te krijgen voor Jack en daarna heeft hij samen met Mick en Joyce ervoor gezorgd dat meneer Van Swieten schoolhoofd mag blijven. Als Patricia vertelt dat ze naar Amerika gaat is Robbie woedend, waarom heeft ze hem dat niet eerder verteld. Later komt alles weer goed en vertrekt Patricia zonder zorgen naar Amerika. Robbie moet verder met Mick, maar zonder Patricia en Joyce, en dit wordt moeilijk. Hij en Mick hebben het ook moeilijk met de schoolkrant want er zijn geen normale gasten. Als Van Swieten met Sofie komt met de mededeling dat zij het nieuwe Schoolkrant lid zal worden, zijn Robbie en Mick niet echt tevreden. Wanneer Mick en Sofie, door toedoen van de club, even op elkaar verliefd worden, kunnen ze toch even verder werken aan de krant. Als het parfum is uitgewerkt maken Mick en Sofie elk hun eigen krant en komt Robbie tussen twee vuren te staan.

Sarah Winsbrugge-Hennegouwen

Sarah is de oude vrouw uit het bejaardentehuis. Ze heeft Nienke het Medaillon gegeven en haar verteld dat er een schat in Het Huis Anubis ligt. Zij heeft daar vroeger ook gewoond. Haar vader, meneer Winsbrugge-Hennegouwen, heeft een schat meegenomen uit Egypte en om ervoor te zorgen dat Victor (of Victor Senior!) later de schat niet kon krijgen heeft hij de schat verstopt en aanwijzingen achtergelaten voor Sarah. Vervolgens zijn Winsbrugge-Hennegouwen en zijn vrouw omgekomen door een auto ongeluk. Het huis Anubis was toen van de Rodenmaers. Sarah bleef alleen achter met Victor, die toen een levenselixer had in Het Huis Anubis. Sarah heeft de schat nooit gevonden. Nienke moet de schat nu vinden. In seizoen 1 deel 2 is ze overleden nadat ze een bezoekje had gebracht aan Het Huis Anubis. Daar heeft Victor haar proberen uit te horen over de schat. Sarah heeft herinneringen met Zeno, de zoon van Terpstra, die mee naar Egypte is gegaan met de Winsbrugge-Hennegouwens. Zijn vader is vergiftigd door de opa van Victor die toen de butler was van meneer Winsbrugge-Hennegouwen die de schat niet met hem wilde delen. Samen hebben Sarah en Zeno een tijdje naar de schat gezocht maar zonder resultaat.

In het derde seizoen komt ze als geest Nienke regelmatig 's nachts bezoeken tijdens haar dromen. Zij vertelt dat Noa, de Uitverkorene, ziek zal worden en dat zij De Traan Van Isis moet vinden. Ze geeft ook nog een sleutel aan Nienke, die letterlijk de sleutel is die naar de Traan van Isis leidt. Dan zegt ze tegen Nienke dat dit de laatste keer is dat zij haar zal zien. In het 4e seizoen keert ze tijdens de finaleweek terug naar Nienkes dromen om haar te vertellen dat het einde in zicht is en dat ze niet mag opgeven (enkel in het boek).

Irene Martens

De oma van Nienke komt regelmatig voor in de serie. Nienkes oma is de enige familie dat Nienke nog heeft. En als ze dan nog eens in het 2de seizoen Deel 1 in coma geraakt, denkt Nienke dat haar oma het niet zal overleven. Maar aan het einde van het 2de seizoen Deel 2, wanneer Amneris en Toetanchamon waren herenigd is de vloek over Nienkes oma verdwenen. Ze zit nog steeds in een bejaardentehuis, maar in het derde seizoen kwam ze niet voor.

Oom Pierre Marant

Pierre Marant is de oom van Fabian. Hij is een antiquair. De eerste keer dat hij voorkwam was in seizoen 1 voor de machine die wasrollen kon afspelen. In het 2de seizoen Deel 1 werd hij vergiftigd door Raven met een Egyptisch gif die in de ring van Raven zit. Maar aan het einde van het 2de seizoen Deel 2, wanneer Toetanchamon en Amneris herenigd waren is de vloek over Pierre Marant verdwenen. In het 3de seizoen zien we hem op de begrafenis van Fabian.

Rufus Malpied

Rufus zat in het eerste seizoen achter Joyce aan. Joyce werd toen beschermt door Het Anubis Genootschap (Van Swieten, Victor, Van Engelen en Jason). Rufus zocht contact op met Patricia, de beste vriendin van Joyce. Patricia wilde ook weten wat er met Joyce gebeurt was en daarom werkten ze samen. tot Victor hem heeft ontvoerd en in de kist in zijn kelder gevangen hield. Op het einde van het eerste deel van seizoen 1 ontsnapte hij en in de tweede aflevering van het tweede deel van seizoen 1 ontvoerde hij Patricia om zo Joyce te krijgen en stuurde dreigbrieven naar Het Anubis Genootschap. Nienke, Fabian en Amber kwamen dit te weten en hebben Van Engelen kunnen overhalen om hen te helpen Patricia te bevrijden. Ze stelden een val op, waardoor ze Patricia konden bevrijden. Daarna verdween hij.

In het derde seizoen komt Rufus terug voor de Traan van Isis. Die heeft hij nodig om een levenselixer te maken voor de stervende Zeno Terpstra. Hiervoor chanteert hij Patricia, die De Weg Van Amneris (een set speciale dominostenen die De Club vorig seizoen nodig had) had gestolen om €10.000 te krijgen die Kleine Robbie nodig had om zijn schulden af te betalen. Patricia moet hiervoor De Club spioneren die de Traan Van Isis willen vinden om Noa te redden (Noa zal volgens een visioen heel erg ziek worden en alleen de Traan kan haar nog redden). Nadat Fabian in coma ligt kan het Patricia niet meer schelen of ze in de gevangenis komt, waardoor Rufus haar anders chanteert; Patricia denkt dat het zijn schuld is dat Fabian in coma ligt (wat eigenlijk door de vader van Matthijs gedaan heeft) en daardoor bedreigt hij Patricia door te zeggen dat Nienke, Amber en Appie hetzelfde zal overkomen. In het begin gelooft Patricia dit, maar nadien begint ze in te zien dat hij dat helemaal niet kan. Tijdens de begrafenis smeekt Rufus haast Patricia om de volgende proef te doen, maar Patricia gaat toch naar de begrafenis. Jeroen heeft al een tijdje door dat Patricia geheimzinnig doet en heeft al foto's genomen van Rufus en een gesprek opgenomen tussen Rufus en Patricia. Hierdoor dwingt hij haar alles te vertellen aan hem, Noa en De Club Van De Oude Wilg. Nadat ze alles vertelt heeft, wil Club + Jeroen het huisje terughalen (wat Patricia aan Rufus heeft moeten geven). Ze lokken Rufus in de val, waardoor ze weten waar Rufus en Zeno verblijven. Als ze aan het kasteel van Zeno aankomen is er niemand te bespeuren. Zeno is namelijk ontvoerd door de vader van Matthijs en Rufus zien ze scheurend wegrijden. Dat is het laatste wat we van hem (tot nu toe) hebben gezien. In seizoen 4 zien we hem in slechts twee afleveringen. Hij probeert het huis binnen te komen om het pakje waarin Zeno's videoboodschap zit naar de kamer van Jeroen te brengen. Wanneer hij dit gedaan heeft verlaat hij het huis en verdwijnt hij spoorloos.