Hethuisanubisdeoriginelecast.jouwweb.nl

Over Seizoen 2 Deel 2

Patricia ontvangt als "lieve Suus" liefdes brieven van een geheime aan bidder. Gaan de brieven over haar of lijkt dat maar zo? Appie en Amber denken de perfecte vermomming te hebben gevonden om Nienke te vinden, maar ze komen alleen maar meer in de problemen. Ondertussen is Nienke heel ergens anders en haalt ze iets terug wat ze kwijt was.

Fabian, Amber en Appie gaan naar de antiekzaak om een ebbehoute kistje te vinden om verder te gaan met de raadsels. Ze kunnen niks vinden in de antiekzaak en Amber is bang als ze voetstappen in de antiekzaak hoort. Zijn er indringers in de zaak van Pierre Marant of ziet Amber spoken..? Trudie slaat met de dag nog meer door en ziet nog steeds schimmen. Wat doet de hygiƫne inspectie opeens aan de deur? Heeft iemand soms geklikt?

De Club probeert de volgende opdracht te ontcijferen, maar hebben ze het wel goed gedaan? Victor staat enorm onder druk en brouwt een waarheidscerum om de club (Amber) uit te horen. Amber is als eerste aan de beurt. Kan zij haar geheimen bewaren of staat ze nu echt heel erg onder druk? Noa schrikt heel erg als ze in de spiegel kijkt. Probeert iemand haar een bovennatuurlijke boodschap te sturen?

Appie en Amber vinden de legen kamer van noa en schrikken zich rot. Waar is Noa en waarom zijn al haar spullen omver gegooid? De club is in paniek als ze Noa niet kunnen vinden. Is Noa nu echt de uitverkorne, en wat is toch dat mysterieuze flesje wat ze gevonden hebben in de kamer van Noa? Amber kan haar geluk niet op als er een oude bekende het huis binnenwandelt. Wordt nu dan alles anders of is het nu echt te laat voor Victor om het huis anubis te behouden zoals het was...?